Antaudu sellaisena kuin olet: kaljupää on tuulessa parempi kuin peruukki.

- Jakob Lorenz-

Eläimet huushollissamme


                                                                        Ouzo.
Ouzo on meidän Hieno Ladymme. Kaikki karvat täytyy olla ojennuksessa ja sitten voikin istuskella ylväänä kuin antiikin kreikkalainen patsas. Eräs sopiva paikka patsasteluun on television päällä.
Ouzo on jonkinsortin itämainen kissa. Ääni ja turkin "naamio",ruumiinrakenne sekä siniset silmät viittaavat siihen. Ouzo rakastaa lämmintä. Hän tulee mielellään sohvalla istujan jalan viereen lämmittelemään ja nukkumaan. Ulos Ouzo menee vain kesällä, Ouzo sairastaa munuaisten vajaatoimintaa, kerran jo meinasimme menettää hänet. Nyt hän on entistäkin rakkaampi.


Wiljami. Wiljami on alunperin hankittu toiselle tyttärelle. Kissa onkin ollut monessa mukana aina kauppaleikeistä lähtien. Wiljami on iso, vähän paksu kollikissa, juuri sellainen mitä kollikissan tulee olla. Hän on perheen Kuningas, jonka alamaisia myös me ihmiset olemme. Wiljami on myös taitava saalistaja ja kesäaikaan hän tuo jos jonkinmoista saalista ulko.oven eteen näytille. Wiljami on aika ihmisystävällinen, niin kauan kuin ei rapsuta mahasta!
                                             
                                             Saseran Ra-Fa-Ella eli Wiiwi. Synt. 08.09.05
Wiiwi on arvonsa tunteva koira. Hän ei mene mukaaan kaikenmaailman hullutuksiin, vaan tarkkailee asioita hieman kauempaa. Antaaa muiden juosta, Wiiwi astelee arvokkaasti päämääräänsä. Wiiwillä on upea turkki, joka ei takkuunnu juuri lainkaan. Wiiwi on myös oikea vahtikoira: hän haukkuu kaikkea ohikulkijoista ja autoista lähtien. Ihmisrakas Wiiwi on, kuten myös muut koiramme.
Saseran Unikukka eli Wanda, synt. 14.09.07.  Wanda on hiukan tyhjäpää koira. Wandalle kaikki on yhtä suurta seikkalua ja jos hyvin käy, lopussa odottaa namipala. Wanda rakastaa kun sitä rapsutetaan mahasta. Wanda on ihmeellisen älykäs mitä tulee pihasta karkaamiseen. Hän löytää pienimmätkin raot ja kolot, joista sitten puikkii pakoon.
                                                                                         Wiola.

Saseran Shelley eli Wiola, synt. 03.05.09 on koirista pienimmäinen, ihan kirjaimellisesti. Hän on hiukan kuin lelukoira. Kovasti hän yrittää olla isompien veroinen. Wiola on yleensä ensimmäisenä kerjäämässä kun jääkaapin ovi aukeaa.